Deze onverwoestbare door militairen geïnspireerde smartwatch die je moet kennen over …

| | Ruud Van der Sar

 
 

Samenvatting van het artikel: Smartwatches zijn geweldige hulpmiddelen en worden steeds populairder. In tegenstelling tot andere horloges hoef je deze niet elke dag op te laden: De levensduur van de batterij is tot 33 maanden! Het is ook extreem duurzaam dankzij de 4e generatie Gorilla Glass en carbon fiber constructie. Hij is compatibel met Android- en iOS-apparaten en biedt veel meer dan alleen maar tijdmetingsfuncties.

Maak je je zorgen dat je die fragiele smartwatch waar je zoveel voor betaald hebt beschadigt? Wil je geen dure smartwatch kopen omdat die zo gemakkelijk beschadigd kan raken? Deze doorbraak in de smartwatchtechnologie is misschien wel waar je op gewacht hebt…

Volg je stappen en je hartslag, koop iets, ontvang socialemediameldingen, bel een uber en werkt zelfs als hotelkamersleutel! Dit zijn nog maar een paar van de bijzondere functies van de smartwatches van tegenwoordig.

Het is geen verrassing dat smartwatches tegenwoordig zo populair zijn – iedereen lijkt er een te kopen!

Er is slechts één groot probleem: smartwatches zijn onbeschermd en kunnen gemakkelijk beschadigd raken. Omdat je hem om je pols draagt, is er geen ruimte om een beschermhoes op je smartwatch te plaatsen zoals je dat op je mobiele telefoon zou doen.

Andere smartwatches hebben zwak glas dat vaak

Bij een smartwatch is het slechts een kwestie van tijd voordat deze kapot gaat.

Dat betekent dat je een fikse kosten moet betalen om je smartwatch te laten repareren of, erger nog, te laten vervangen!

Dankzij de nieuwe baanbrekende militaire technologie is er een nieuw type smartwatch die super robuust is (bijna splintervrij) en toch erg stijlvol!

Maak kennis met de Tactical V5 Watch:

Wat is het?

Een kleine groep voormalige militaire ingenieurs wilde een horloge dat zo stevig was dat het in het heetst van de strijd gedragen kon worden door een militair. Een smartwatch die tegen een stootje kan en blijft tikken!

Ze gebruikten recentelijk gedeclassificeerde militaire technologie om de ultieme smartwatch te ontwikkelen. Zowel stijlvol als super stoer!

De Tactical V5 is bijna onbreekbaar

Na veel frustratie en mislukte pogingen, is het de ingenieurs  eindelijk gelukt…

Is er nu de Tactical V5 Watch.

Dit “James Bond” horloge is prachtig, en super cool. Het is zo stoer als een kevlar vest, stijlvoller dan een iWatch, en is heel makkelijk te gebruiken.

Hoe is Tactical V5 Watch zo sterk?

De coating van diamantachtige koolstof (DLC) beschermt het V5-horloge, waardoor het SUPERSTERK IS…

De Tactical V5 Watchis klaar voor de “strijd” van het dagelijkse leven. Veeleisend fysiek werk? Extreme trainingen en buitensporten? Geen probleem, deze smartwatch kan dat zonder slag of stoot aan.

Bovendien is deze smartwatch ook nog eens stof- en waterdicht. Hij kan de zwaarste situaties zonder problemen doorstaan…

Je Tactical V5 Watchlaat de dure ‘slappe’ smartwatches in het stof happen. Als je eenmaal de kracht en veelzijdigheid van deze robuuste militaire smartwatch ervaart, zul je nooit meer omkijken!

Wat kan de Tactical V5 allemaal?

💧 IP67 Waterbestendig – Geen water, stof of vuil in de smartwatch.
🧡 Hartslagmeting – Controleer real-time je hartslag
💎4e Generatieglas – Chemisch versterkt glas, ontworpen om dun, licht en schadebestendig te zijn
🛡 316L Roestvrij staal – beter bestand tegen corrosie en putjes
💤 Slaapmanager – Ga naar bed en word op het voor jou optimale moment wakker.
🍕 Calorieteller – Het verbetert je eetgewoonten en je kansen om af te vallen.
💬 Ontvang meldingen – Hoe je telefoon lekker in je zak.
📱 Sync met zowel iPhone als Android – Ondersteunt IOS en Android
🔋 180MAH Li-ion batterij – Lange levensduur, super-efficiënt, minder vervelend opladen
👀 3D Interface – Gebruiksvriendelijke interface om in één oogopslag de dagelijkse activiteiten, slaapinformatie en meer te zien.
🏃 Snelehidsmeter – Volg je huidige snelheid en afstand, zelfs op een loopband.

 

De Tactical V5 SmartWatch is voor mensen die het meeste uit het leven willen halen.

Of het nu gaat om een Apple, Sony of Samsung, de dagen van het dragen van saaie breekbare smartwatches die eruit zien als mini-computer schermen zijn voorbij.

De Tactical V5 Watchis het ‘Alfamannetje’ van de smartwatchwereld. Het is ontworpen voor een wereld vol gevaar, avontuur en actie. Dit alles met een stijlvol en strak design!

Komt Tactical V5 zijn beloften na?

Er zijn zoveel tactische horloges op de markt, maar deze is gewoon de BESTE. Het is zo sterk en makkelijk te gebruiken, en ik hou ook van de levensduur van de batterij. Ziet er geweldig uit om mijn pols.”
Peter ⭐⭐⭐⭐⭐

Eindelijk een smartwatch die niet elke keer kapotgaat (en ik heb er zelf 3 gesloopt voordat ik de Tact Watch kocht!). Werkte geweldig, ziet er cool uit. Hou er van!”
Sophie ⭐⭐⭐⭐⭐

Ik was erg onder de indruk van hoe solide het aanvoelt. Je zou er waarschijnlijk een vrachtwagen overheen kunnen rijden! Dit is een sterk, duurzaam en veelzijdig slim horloge.”
Ade ⭐⭐⭐⭐⭐

Hoeveel kost de V5?

Je zou verwachten dat een horloge dat zo goed is ergens tussen de 200€-400€+ kost, dus de verkoopprijs van 159,99€ ligt ver onder de verwachte prijs!

MAAR weet je wat beter is dan de toch al goede prijs van 159,99€?

De promokorting van 50%, waarbij je jouw smartwatch kunt bestellen voor slechts 79.99€! Inclusief GRATIS verzending, da’s altijd mooi meegenomen!

Hoe kan het zo goedkoop zijn?

Wist je dat grote merken MILJARDEN uitgeven aan reclame, fysieke winkels, en bonussen? Kun je raden wie daar voor betaalt? Yep, wij als klanten…

De V5 geeft daar geen geld aan uit. Ze verkopen alleen online, adverteren niet op TV en hebben geen inhalige eigenaren die belachelijke bonussen eisen.

Ze geven er de voorkeur aan om hun apparaten en positieve recensies voor hen te laten spreken!

Waarom zit er nu korting op?

Het is een zeer gebruikelijke tactiek tegenwoordig. Ze geven een bepaald aantal klanten een grote korting, om te proberen veel positieve recensies en gratis aandacht in de sociale media te krijgen!

Het goede nieuws voor jou is dat we de links naar hun beste aanbiedingen hier hebben!

Wees ervan bewust dat ze weer het volle pond kunnen vragen als het horloge viral gaat en de vraag groeit, dus bestel nu snel!

Conclusie: Is de V5 Watch echt de moeite waard?

Nadat dit horloge aan een reeks testen is onderworpen, is het met vlag en wimpel geslaagd. Onze hele team was zwaar onder de indruk van de T1. Zelfs de dames vonden het geweldig. Hier onze interne beoordeling van de voor- en nadelen:

Voordelen:

  • Extreme duurzaamheid
  • Intuïtief en zeer gebruiksvriendelijk
  • Stijlvol en professioneel ontwerp Nadelen

Nadelen:

  • Geen fragiel touchscreen. Volledig overbodig

Conclusie: Of je nu de hele dag achter een computer zit, of een zware klus doet, de Tactical V5 Watch is de ‘slimme’ keuze tegenover de conventionele zwakke, lelijke en afzichtelijk dure smartwatches die er te koop zijn!

Hoe koop je een Tactical V5 Watch?

Nu u op de hoogte bent van dit geweldige slimme horloge, en als het nog steeds op voorraad is, kun je hem op deze manier kopen:

1) Bestel je Tactical V5 horloge via de officiële website.
2) Geniet van je bijna onverwoestbare slimme horloge!