Waarom proberen mensen alles om deze nieuwe stijlvolle SmartWatch van 50€ te pakken te krijgen? De gezondheidsvoordelen zijn ongekend..

| | Ruud Van Basten

 

 

Zie waarom deze nieuwe smartwatch superpopulair isen overal uitverkocht is…

Samenvatting: Lange tijd bestond de markt voor smartwatches maar uit een paar grote bedrijven die onderling de prijs konden bepalen en zo klanten bleven oplichten. Maar nu zet één tech startup de smartwatchindustrie op zijn kop.

Het bedrijf heet Adogadgets en heeft een manier bedacht om een veel beter product aan te bieden (zelfs de grootste technfans zijn het daarmee eens) tegen een fractie van de prijs.

Wat is het?? Maak kennis met Omni Watch:

Het bedrijf achter de Omni Watch zijn experts in gezondheidstechnologie. Hun ingenieurs hebben hun krachten gebundeld met de beste horlogemakers ter wereld om samen de Omni Watch. te ontwikkelen.

Omni Watch combineert de voordelen van een fitnessband, digitaal horloge, gezondheidsmonitor en een handsfree headset in één.

Het voelt comfortabel aan om je pols. Zelfs beter dan sommige van de luxe smartwatches die ik heb van de bekende merken.

Extreme trainingen en buitensporten? Geen probleem, de stevige aluminium kast en het geharde glas van het aanraakscherm zal niet krassen of breken, zelfs niet als je er extra je best voor doet.

Naar mijn mening is de Omni Watch de volgende generatie smartwatches.

Oproepen aannemen, stappenteller, slaaptracking, binnenkomende berichten tonen, enz… Het horloge heeft alle basisfuncties die een goede smartwatch moet hebben en daarbovenop nog veel meer.

Maar wat de Omni Watch zo bijzonder maakt zijn de functies die je leven kunnen redden… En wat is dat voor jou waard?

Wat maakt de Omni Watch zo populair?

De groene laser achter het horloge is het geheim!

Dit monitort de hartslag.

Met dit horloge kun je je bloeddruk, hartslag, bloedzuurstofgehalte (SpO2) meten en je hartslag per minuut (BPM) berekenen. Dit alles in realtime.

Je kunt er zelfs een ECG-test bij jezelf mee uitvoeren!

Wat is een ECG en waarom heb je dat nodig?

Een elektrocardiogram (ECG) is een eenvoudige test waarmee je het hartritme en de elektrische activiteit van je hart kunt bepalen. Sensoren op de huid worden gebruikt om de elektrische signalen te detecteren die door je elke keer dat het hart klopt, worden geproduceerd.

Denk je dat je er geen risico aan vastzit? Denk eens na… Hartziekten zijn een sluipmoordenaar. Als je het hebt, zul je je waarschijnlijk niet realiseren dat er iets mis is voordat het te laat is.

Het is de belangrijkste doodsoorzaak onder volwassenen. Zelfs als je een gezonde levensstijl hebt, zou je het risico kunnen lopen…

Hart- en vaatziekten zijn wereldwijd de belangrijkste doodsoorzaak. 4 van de 5 van deze doden zijn het gevolg van hartaanvallen en beroertes, en een derde van deze sterfgevallen treedt voortijdig op bij mensen onder de 70 jaar. 

Met Omni Watch kun je je hart in de gaten houden en je waarschuwen voor eventuele afwijkingen. Het geeft je cruciale tijd om problemen vroegtijdig te detecteren en medische hulp te zoeken voordat het te laat is…

De mensen die het meeste risico op hart- en vaatziekten lopen vinden en zorgen dat ze een passende behandeling krijgen, kunnen vroegtijdige sterfte voorkomen.

Dit is de reden waarom de Omni Watch de best beoordeelde en best verkochte smartwatch van 2020 zal zijn. Geen enkel ander horloge is zo geavanceerd, het kan zelfs op een dag je leven redden!

Wat kan de Omni Watch nog meer?

Meer dan je denkt!

Als je kijkt naar reviews zijn er een paar functies die opvallen als de reden waarom duizenden gebruikers dit horloge 5-sterren reviews geven:

💓 ECG, hartslag & bloeddrukmonitoring – waardevolle informatie 24 uur per dag en 7 dagen per week
💧 IP67 Waterdicht – Draag de jouwe tijdens het zwemmen of onder de douche.
🖥️ Groet kleurendisplay 1.3″ – HD-helder, gemakkelijk af te lezen display, oversized voor eenvoudige aanraakbediening🚶♂️ Stappenteller – Stel doelen, haal ze en verlies snel gewicht.
💤 Slaaptracking – Meet de signalen van je lichaam en leer meer over je levenstijl
🍕 Calorieën tellen – Heel handig als je probeert af te vallen, op gewicht te blijven of aan wilt komen
Alarm – Je vergeet nooit meer je jubileum- of tandartsafspraak.
💬 Inkomende gesprekken en meldingen – Houd je telefoon veilig in je zak en gebruik je horloge om gesprekken te beantwoorden.
State-of-the-art fitnesstracking – Houd je trainingen bij en word fit.
🔋 Lange stand-by – Batterij met lange levensduur, superefficiënt, minder vervelend opladen
🏋️ Zitwaarschuwing – Vertelt je wanneer je minder moet zitten en meer moet bewegen.
🧐 Geweldige styling – Smartwatch met premium look en feel.
😟 Anti-lost – Bel je zoekgeraakte telefoon vanaf je Omni Watch horloge om hem snel te vinden.
📸 Maak een foto – Gebruik je Omni Watch horloge om een foto te maken op je smartphone.
📱 Synchroniseer met zowel iPhone als Android – Ondersteunt IOS en Android
🎵 Bedien je muziek – De makkelijskte manier om van nummer en volume te veranderen

en dat is nog niet alles!

Voor bijna iedereen zijn dit de belangrijkste kenmerken. Ze hebben het zo gemaakt dat je altijd up-to-date en veilig kunt zijn.

Omni Watch is in wezen een premium smartwatch. Je krijgt alle functies van een hoogwaardige smartwatch MET de innovatieve gezondheidskenmerken.

Het voelt alsof je een persoonlijke trainer en assistent om je pols hebt zitten!


Wat denken anderen?

Ik vind dit een prima smartwatch en was serieus onder de indruk van de functies VS prijs. Ik heb aritmie, dus ik had de nauwkeurigste smartwatch nodig en ik ben blij dat ik er nu een heb gevonden. Nu kan ik mijn gezondheid volledig in de gaten houden en altijd stijlvol voor de dag komen.”
⭐⭐⭐⭐⭐ Hanneke G.

Fantastische bouwkwaliteit. Een uitstekende smartwatch voor mensen die om hun gezondheid geven. Deze Omni Watch was iets goedkoper, ziet er 100x beter uit dan andere horloges en leek allemaal hetzelfde te doen, plus de hartmonitoringalarmen. Zeker meer waard dan de prijs wat ie nu kost. Je zult er geen spijt van krijgen dat je dit om je pols heeft. Omni Watch moet het koopje van de eeuw zijn.”
⭐⭐⭐⭐⭐ Daan L.

Mooi mooi horloge. Past goed en je kunt de afwerking zien en voelen. Ik gebruik dit horloge drie keer per week voor mijn zwemtrainingen en ik kan me mijn leven niet voorstellen zonder. De prijs verbaasde me, wat een koopje.”
⭐⭐⭐⭐⭐ Luuk K.

Hoeveel kost de Omni Watch?

Als je kijkt naar de kenmerken van de Omni Watch zou het niet raar zijn om een prijskaartje van rond de 500 euro te zien. Dat zou nog steeds lager zijn dan de meeste van zijn concurrenten (sommige kosten meer dan 1,000€).

Daarom waren we verbaasd dat het bedrijf dit horloge voor maar 50€ verkoopt (dankzij een 50% promo die binnenkort afloopt).

Dat is niet veel voor een 24/7 hartslagmonitor!

Hoe kunnen ze zo weinig kosten?

Omdat Omni Watch een direct-to-consumer merk is, geven ze geen geld uit aan reclame.

Ze verkopen ook alleen online, zodat ze alle tussenpersonen (zoals winkeliers) die overal een graantje meepikken, kunnen overslaan.

Als je bij een groot merk koopt, betaal je niet alleen voor het product, maar ook voor alle enorme kosten die ze als bedrijf hebben.

Je betaald ook hun huur, het salaris van hun CEO, hun reclamekosten, enz.

Waarom geven ze nu korting?

Het is tegenwoordig een zeer gebruikelijke bedrijfstactiek. Ze geven een bepaald aantal klanten een enorme korting, om te proberen en veel positieve recensies en gratis aandacht op sociale media te krijgen!

Gelukkig voor jou hebben we hier de links naar hun beste aanbiedingen!

Let op dat de aanbieding eraf gaat als de smartwatch viral gaat en de vraag groeit, dus bestel snel!

Moet ik nu kopen of wachten?

De tijd om de Omni Watch te kopen is nu, deze korting gaat niet lang duren en het verkoopt als een malle.

Als je nog nooit een smartwatch hebt gehad – dan is de Omni Watch het perfecte model voor de eerste keer.

De aanbieding is bijzonder voor een apparaat van dit niveau. We zeggen, koop er een voordat ze op zijn… Het is een no-brainer!

Het is ook een geweldig cadeau van familie, vrienden of collega’s. Ze zullen denken dat je een hoop geld aan hen hebt uitgegeven.

Waar kan ik de Omni Watch kopen?

Er een kopen kan niet makkelijker. Je kunt ze kopen via de website van het bedrijf…

Je kunt ook een gegarandeerd authentieke Omni Watch tegen de goedkoopste prijs krijgen van een online-leverancier door hier te klikken. Dit horloge zal nooit worden verkocht op sites als Amazon of eBay.


DIT IS EEN ADVERTENTIE EN GEEN ACTUEEL NIEUWSARTIKEL, BLOG OF UPDATE VOOR CONSUMENTENBESCHERMING

Deze website is niet bedoeld als medisch advies of ter vervanging van medisch advies en behandeling van uw persoonlijke arts. Bezoekers wordt aangeraden om hun eigen arts of een andere gekwalificeerde gezondheidswerker te raadplegen over de behandeling van medische aandoeningen. De auteur kan niet aansprakelijk of verantwoordelijk worden gehouden voor enig misverstand of misbruik van de informatie op deze site of voor enig verlies, schade of letsel veroorzaakt, of beweerdelijk te zijn veroorzaakt, direct of indirect door enige behandeling, actie of toepassing van elk voedsel of voedselbron die op deze website wordt besproken. De Amerikaanse Food and Drug Administration heeft de verklaringen op deze website niet geëvalueerd. De informatie is niet bedoeld om een ​​ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen. We hopen dat u onze website nuttig vindt. Alle hierin vermelde handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaren. We doen ons best om de informatie op deze pagina up-to-date te houden, maar regels en voorschriften veranderen regelmatig: Als zodanig kunnen we niet aansprakelijk worden gesteld voor onjuistheden. Bedankt voor het bezoeken. Het is belangrijk op te merken dat deze site en de hierboven afgebeelde verhalen moeten worden gebruikt als een illustratief voorbeeld van wat sommige individuen hebben bereikt met dit / deze producten. Deze website en elke pagina op de website is losjes gebaseerd op een waargebeurd verhaal, maar is op verschillende manieren gewijzigd, inclusief maar niet beperkt tot: het verhaal, de foto's en de commentaren. Deze pagina en elke pagina op deze website mogen dus niet letterlijk worden opgevat of als een non-fictieverhaal. Deze pagina en de resultaten die op deze pagina worden genoemd, hoewel voor sommigen haalbaar, mogen niet worden opgevat als de resultaten die u met dezelfde routine kunt behalen. IK BEGRIJP DAT DEZE WEBSITE ALLEEN ILLUSTRATIEF IS VAN WAT KUNNEN BEREIKBAAR ZIJN DOOR HET GEBRUIK VAN DEZE / DEZE PRODUCTEN, EN DAT HET BOVENSTAANDE VERHAAL NIET LETTERS MAG WORDEN GENOMEN.